Početna Politika TOMISLAV PANENIĆ: POZIVAM SVE GRAĐANE DA U NEDJELJU SVOJ GLAS DAJU ONOJ...

TOMISLAV PANENIĆ: POZIVAM SVE GRAĐANE DA U NEDJELJU SVOJ GLAS DAJU ONOJ OPCIJI KOJA ĆE NAŠU ŽUPANIJU VODITI PUTEM NAPRETKA

Podijeli objavu

Nezavisni kandidat za župana Vukovarsko-srijemske županije danas je održao završnu konferenciju za medije na kojoj je birače još jednom pozvao da u nedjelju izađu na drugi krug lokalnih izbora. Tom prilikom podršku su mu iskazali predstavnici brojnih nezavisnih lista na cijelom području županije, kao i predsjednik HDSSB-a Vukovarsko-srijemske Zvonko Jelić.

„Svjedoci smo vladavine jedne opcije u županiji koja je opljačkana i devastirana. Sada se ponovno od te iste opcije daju prazna obećanja, za koja smo se više puta uvjerili da nikad ne bivaju ispunjena. Ovim puta pozivam sve građane da u drugom krugu lokalnih izbora, u nedjelju 4. lipnja izađu na izbore i svoj glas daju nezavisnom kandidatu za župana Tomislavu Paneniću. Ove izbore također imamo priliku podržati niz kvalitetnih nezavisnih kandidata, kao i kandidata Mosta za gradonačelnika Vinkovaca Darka Posarića. Riječ je o ljudima koji su svojim dosadašnjim radom potvrdili svoje kvalitete i poboljšali sredine u kojima su djelovali. Što se tiče gospodina Panenića, riječ je o osobi koja je vodila zahtjevni sektor gospodarstva i u potpunosti opravdala dano povjerenje. Vrijeme je da zaustavimo taj trend i smatram da je Tomislav Panenić ključni kandidat koji može povesti Vukovarsko-srijemsku županiju putem oporavka i napretka.“ – poručio je Jelić.

Panenić se posebno osvrnuo i zahvalio svima onima koji su pomagali i podržali njegovu kampanju.

„Zadnjih mjesec dana imali smo priliku predstaviti svojim biračima u Vukovarsko-srijemskoj županiji svoje programe i inicijative. Kampanja je imala i svoje uspone i padove, ali najvažnije je da za opciju koju ja predstavljam mogu ponosno reći da predstavlja pozitivan pomak u našoj županiji. Hvala svima na podršci, kao i svima onima koji su pomogli mome timu i meni u ovoj kampanji. Vjerujem kako je glas za mene glas za prekretnicu u našoj županiji. Ovim putem pozivam birače da u nedjelju daju glas onoj opciji za koju smatraju da će našu županiju iduće četiri godine voditi putem napretka.“ – poručio je Tomislav Panenić.