Početna Aktualno Promocija studenata Veleučilišta Lavoslav Ružička iz Vukovara

Promocija studenata Veleučilišta Lavoslav Ružička iz Vukovara

Podijeli objavu
Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Veleučilište Lavoslav Ružička iz Vukovara upriličilo je 21. svečanu promociju završenih studenata ovoga vukovarskog veleučilišta. Dekan Veleučilišta Mirko Smoljić rekao je kako je cilj profesora da studenti imaju kvalitetno obrazovanje kao i da što prije izađu na tržište rada.

„Nadam se da ovo nije posljednja stepenica u obrazovanju ovih studenata i da neće biti kolateralne žrtve promašenih politika, već da će uspjeti naći svoje mjesto na tržištu rada. Promovirano je ukupno 160 studenata i to 82 sa stručnog Studija trgovine i Javne uprave te 78 sa stručnog Studija fizioterapije. U akademskoj 2017./2018. godini po prvi puta imati ćemo i diplomante na 5 godini specijalističkog Studija Fizioterapije“, rekao je Smoljić.

Dodao je i kako će Veleučilište u budućnosti imati još veći broj studenata kao i 3-4 nova studijska programa. Podsjetio je i kako Veleučilište sudjeluje u projektu obnove Radničkog doma gdje bi u budućnosti trebala da se odvija nastava. Veleučilište Lavoslav Ružička trenutno ima oko 950 studenata.

Press032.com