Početna Crna kronika Policija zabilježila dvije krađe iz obiteljskih kuća

Policija zabilježila dvije krađe iz obiteljskih kuća

Podijeli objavu
RIJEKA,30.10.2012.CRNA KRONIKA IÈUSTRACIJA MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA MUP, POLICIJA, ŠKODA OCTAVIA, KRIMINAL, ZLOÆIN, NESREÆA, ... SNIMIO: SERGEJ DRECHSLER

Iz PU vukovarsko-srijemske izvijestili su kako je iz skladišta građevinske tvrtke u Vukovaru otuđena veća količina bakrenih cijevi. Krađa se dogodila između 22. i 24. travnja, a materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Iz obiteljske kuće 73-godišnjakinje u Soljanima otuđen je novčanik u kojem su se nalazile osobne isprave i novac. Krađa se dogodila u srijedu u jutarnjim satima. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Nepoznati počinitelj je u srijedu, u poslijepodnevnim satima, iz obiteljske kuće u 66-godišnjakinje u Otoku otuđio više tisuća kuna.

Prema podacima policije na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježene su četiri prometne nesreće, od čega jedna prometna nesreća u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene i tri prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta.