Početna Vijesti Ovog vikenda otvara se novi restoran u Vinkovcima -“Candela Rossa”

Ovog vikenda otvara se novi restoran u Vinkovcima -“Candela Rossa”

Podijeli objavu

“Candela Rossa“ atraktivni i novi restoran u Vinkovcima otvorit će svoja vrata svim ljubiteljima ukusne hrane ovog vikenda, točnije 4. ožujka u 18 sati uz bogatu trpezu i zabavni program u kojem će sudjelovati popularni Tamburaški sastav „Vranac“.

Restoran „Candela Rossa“ smješten je na frekventnoj relaciji u prostoru bivšeg Hotela „Gem“ , a novi vlasnik, Mario Markobašić svim gostima donosi posebnu gastronomsku kombinaciju njemačko-talijanske kuhinje.

Bogato iskustvo novi je vlasnik kroz 23 godine gradio radeći kao kuhar između ostalog u restoranu sa dvije Michelin zvijezdice , te kao vlasnik dviju restorana u Frankfurtu. Profesionalno smišljeni jelovnik, domaća kuhinja u novom, modernom, a opet tradicionalnom izdanju, odlična ponuda ribe, te talijanska pizza i tjestenine uz ljubazno osoblje i ugodni ambijent jamac su da će se gosti restoranu „Candela Rossa“ iznova vraćati

– još veću prednost ovo mjesto nudi zbog velikog parkinga i romantične terase za poslijepodnevna druženja, kao i sigurnog igrališta za bezbrižnu dječju igru. Svakako vrijedi istaknuti kako će restoran „Candela Rossa“ svake nedjelje u ponudi imati svjetski stol sa uvijek različitim jelima po pristupačnoj cijeni od samo 38 kuna – gosti svjetskog stola moći će u vremenu od 12 do 15 sati uživati u obilnoj i raznolikoj trpezi. Bogata ponuda ukusnih delicija restorana „Candela Rosssa“ idelana je za proslave rođendana, obljetnica matura, kao i organizaciju karmina prema slavonskoj tradiciji, vrata ovog novog restorana u Vinkovcima i bez rezervacije uvijek će biti otvorena gostima za sve prigode.

Restoran „Candela Rossa“ u svojoj ponudi ima i besplatnu dostavu Poučeni dugogodišnjim radom u renomiranim restoranima, kreativno – gastronomskim užitkom sa opsežnim izborom jela i umjerenim cijenama nastojat ćemo zadovoljiti sve naše goste – poručuju za kraj iz restorana „Candela Rossa“. Svoja vrata restoran „Candela Rossa“ otvara svaki dan od 11 do 23 sata, dok će Lunch bar biti otvoren sve od 6 pa do 23 sata.