Početna Ilok Marina Budimir nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu grada Iloka: Vrijedno ćemo raditi kako...

Marina Budimir nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu grada Iloka: Vrijedno ćemo raditi kako bi grad Ilok postao bolji

Podijeli objavu

Marina Budimir, kandidatkinja je za gradonačelnicu Iloka Nezavisne liste, a kandidat za  njezinog zamjenika je Josip Kovač, rečeno je to na predstavljanju Nezavisne liste za Grad Ilok, kojoj su nazočili brojni Iločani te članovi ove nove nezavisne liste.

Marina Budimir po struci je liječnica koja je nakon studija radila u Austriji, te se 2013. godine vratila se u Ilok, a po povratku u ovaj grad sa još desetak Iločana osnovala je udrugu “Cuccium”. Osim novina koje je ova udruga pokrenula, u uspješnom radu realizirani su brojni projekti.

“U dvije i pol godine aktivnog rada kroz udrugu proizašla je i želja za kandidaturom na mjesto gradonačelnice. Ono što ćemo u svom programu imati bit će potpore mladim obiteljima, veće naknade za školsku djecu, a naš  najveći adut jest turizam kojeg treba razvijati i ojačati”, naglasila je u svom predstavljanju Budimir.  Vrlo važnim drži i vinsku te gastronamsku ponudu grada koja dodatno može biti pojačana kroz daljnji razvoj  truističkih kapaciteta.

“Posebna pozornost obratit će se brojnim udrugama s područja grada Iloka, kao i malim i srednjim poduzetnicima, jer će oni biti  nosači gospodarskog razvoja grada, kao i svi poljoprivredni proizvođači. Vrijedno ćemo raditi kako bi grad Ilok postao bolji.”, zaključila je Budimir.

Josip Kovač, kandidat za zamjenika gradonačelnice  naglasio je tijekom svog predstavljanja kako grad Ilok ima puno potencijala.

“Zadovoljstvo mi je što sam kandidat za zamjenika gradonačelnika, jer je gospođa Budimir u svom dosadašnjem radu pokazala da se može bolje. Došlo je vrijeme za određene promjene i neke nove ljude koji će uz stalan rad donijeti rezultate. Ilok to zaslužuje, Ilok može i mora bolje.” istaknuo je Kovač.

“Samo svojim radom i stjecanjem povjerenja  građana možemo poboljšati situaciju u Iloku, ali i u cijeloj županiju. Marina i Josip su tim koji može biti dobitna kombinacija za grad Ilok. Vjerujem u grad Ilok i u tim koji se ovdje uspješno okupio te se nadam i daljnjoj uspješnoj suradnji.”, istaknuo je Tomislav Panenić, nezavisni kandidat za župana Vukovarsko-srijemske županije koji je također ovom prilikom dao podršku Iločkoj nezavisnoj listi.