Početna Crna kronika Jarmina: Uhićen provalnik

Jarmina: Uhićen provalnik

Podijeli objavu

Danas, oko 2,30 sati u Jarmini, u ulici B. Radića, policijska ophodnja zatekla je neposredno nakon provale u trgovinu mješovitom robom 30-godišnjaka iz Mikleuša. 30-godišnjak je uhićen i priveden u službene prostorije policije gdje je u tijeku kiminalističko istraživanje.

Očevidom na mjestu događaja pronađena je veća količina cigareta koju je 30-godišnajk namjeravao otuđiti.

Jučer, 23. ožujka, oko 17,15 sati, u Rajevu Selu, uočen je leš u rijeci Savi. Očevidom je utvrđeno kako se radi o mrtvom tijelu nepoznate ženske osobe. Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće županijske bolnice Vukovar gdje će biti obavljena obdukcija i utvrđivanje identiteta.

Prilikom paljenja suhe trave u vrtu iza obitejske kuće u Štitaru, u ulici M. Gupca, jučer, 23. ožujka, tijekom poslijepodneva, 81-godišnjak je, uslijed neuopreznog nadziranja vatre, nehotice zapalio plastenik 56-godišnjeg susjeda.  Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

 

 

Stanje u prometu
Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježene su četiri prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci, Cerna, Županja-2).