Početna Obavijesti i najave Respektabilna nagrada od 15 000 kuna na malonogometnom turniru u Županji

Respektabilna nagrada od 15 000 kuna na malonogometnom turniru u Županji

Podijeli objavu

Grad Županja je glavni sponzor i pokrovitelj malonogometnog turnira s lijepim fondom nagrada, a prva nagrada od 15 000 kuna doista zvuči primamljivo za brojne haklere iz Slavonije i Baranje, ali tradicionalno i majstore malog nogometa s one strane Save. Organizator Tomislav Pavičić (091/540 6119), prvi brk županjskog nogometa, nekadašnji neprelazni stup obrane županjskog nogometnog ponosa, a danas nogometni sudac i veliki sportski entuzijast poziva sve zainteresirane da se prijave do subote 09.prosinca zaključno do 12 sati, a izvlačenje će se održati u CB Masters. Osim seniora prijaviti se mogu i veterani te mlađe dobne skupine, cijene kotizacija te preostale detalje imate na plakatu.

Zimski malonogometni turnir je svijetla sportska tradicija grada Županje i okolice.Turnir je pokrenut dvije godine nakon izgradnje sportske dvorane 1984. godine i od tada se neprestano organizira osim ratne 1991. godine kada nje održan. Visok nivo kvalitete turnira se očitovao i kroz preko 50 seniorskih prijavljenih ekipa. Uz veliki broj ekipa iz same Županje gotovo svako mjesto iz okolice grada je imalo barem po jednu svoju ekipu. Bitno je za istaknuti da su nivo kvalitete ovog turnira redovito podizale i malonogometne ekipe koje su dolazile iz Bosanske posavine te su one i dominirale prvih desetak godina turnira.

Vrijednost ovog sportskog događaja prepoznao je i sam grad Županja koji je i glavni sponzor i pokrovitelj turnira. Od prošle godine je organizator turnira napravio očigledan napredak u pristupu i organizaciji, a rezultat toga je podignut nivo kvalitete u usporedbi sa prošlim godinama. Ove godine je još veći nagradni fond te je prva nagrada od 15 000 kuna uistinu respektabilna i za cilj joj je privući kvalitetne ekipe s malo udaljenijih mjesta od Županje. Organizator će ove godine imati natjecanja u raznim dobnim skupinama (početnici, limači, pioniri, kadeti, seniori, veterani i djevojke). Ostaje se pri tradicionalnom sustavu 5+1 kako bi se privuklo i čim veći broj ekipa. Svim ekipama koje se odluče za sudjelovanje na zimskom malonogometnom turniru u Županji organizator želi srdačnu dobrodošlicu.